MOOD: Spillbitar från ett projekt som ska bli

Bilder från Pinterest

Bilder från Pinterest

Idag sitter vi i studion och planerar inför ett kommande jobb, ett roligt projekt som vi längtat att få sätta tänderna i. På fredag ska den första breifen in och tills dess ska vi sätta ihop ett färgtema, skissa upp bilder och ta fram ett koncept över stylingen som vi ska skapa. Denna processen är så oerhört rolig, det är i detta stadiet som vi får leva ut våra drömmar och spåna oss fram bland tankar och idéer för att sedan landa i något färdigt. Ännu bättre är det såklart när kunden ger oss fria tyglar och litar på den kunskapen som vi besitter. Detta moodet blev till av spillbitar från materialet som vi gjort till kunden i fråga men ser helt annorlunda ut än den tonaliteten som vi tänkt till projektet. Pusslet som vi lagt ovan är en salig blandning av jordiga toner i den naturliga skalan med både japanska och nordiska influenser när det gäller material och former. Sedan har vi matchat upp den mjukare grunden med något maskulinare drag med metall och tydliga kontraster för att få en fin symbios.