Mood: dags att bli pigg, ny och kry

Bilder via  Pinterest

Bilder via Pinterest

Nää hörrni, nu får det vara nog! Vi har suttit alldeles för mycket på rumpan framför våra datorer den senaste tiden och det enda som har rört sig är signalsubstanserna. När det är på det viset dag ut och dag in börjar till och med tankeverksamheten sakta ner och det vill vi ju rakt inte. Idag har vi (ännu en gång) tummat på att det ska blir ordning på den fronten och träningspasset är inte långt borta. Vi vill ju möta våren pigga, nya och krya och rocka sådana där galet höga stövlar och übersnygg eyeliner. Japp, så måste det bli! Vi kan omöjligt ta oss an kommande uppdrag och skojiga event som två tunga hösäckar. I morgon ska vi dock lämna skrivbordet och bege oss mot Stockholm över dagen för möte vilket känns skönt. Då kommer vi både få miljöombyte och rörelse i kroppen när vi ränner runt men framförallt extra energi av människorna vi ska träffa. Det kommer bli ett fint avslut på arbetsveckan och en bra knuff in i en helg där vi inte ska ligga på latsidan. Promise!