En bortprioriterad fettisdag

Gardin.jpg
Kvist.jpg
Tavla.jpg

Idag är det som ni alla vet fettisdagen. Den dagen på året som man får lov att unna sig utan att känna dåligt samvete för att ha tryckt i sig något gott. Vi hade planerat att mötas upp på bageriet på morgonen och köpa med oss varsin mumsig semla men hann tyvärr inte dit, annat kom i mellan. Det är mycket jobb just nu som tar all vår vakna tid. Vi har därför inte lyckats få ihop någon lyxig fika som det var tänkt men för att få in lite vårkänslor i studion tog vi med oss en fin kvist som gjorde susen till vår lilla hörna i lokalen. Det börjar bli riktigt hemtrevligt nu när stenen, elementskydden och gardinerna är på plats. Vi vill knappt gå därifrån på kvällarna vilket är ett positivt betyg. Nu saknas bara en uppblåsbar madrass för att vi ska flytta in på heltid - mysigt!