DESIGN TALK W/ Sundling Kickén - 'Våra husdrömmar i 5 olika hem'

Design talk - front.jpg

I avsnitt 10 av DESIGN TALK W/ Sundling Kickén pratar vi om våra framtida husdrömmar. Ur en guldgruva har vi grävt fram 5 hem med olika karaktärer som vi suktar efter. Det är allt ifrån en arkitektritad villa bland trädtopparna till ett avskalat och futuristiskt hem. Vi pratar om trä, paneler och stuckaturer men även om annat som är på tapeten just nu. Vår Stockholmsvistelse och fetaste eventet! Är vi världens sämsta flickvänner och hur påverkas vi av stress? Ett matnyttigt avsnitt och ett måste för dig som är lika inredningstokig som vi. Klicka här för att lyssna!

SHOW NOTES

KÄLLA

Moded Amour

  1. Reydon Grove Farm by Norm Architects - besök här!

  2. PS3H by Igor Sirotov - besök här!

  3. Melfort Hawthorn by Conrad Architects - besök här!

  4. Dangar Island House - besök här!

  5. The Gjøvik House by Norm Architects - besök här!

PLATSER

Stikki Nikki

Sundling Kickén