Design talk w/ Sundling Kickén - 'Så stylar du din bostad inför försäljning'

Design talk - front.jpg

I avsnitt 11 av DESIGN TALK W/ Sundling Kickén tar vi upp våra bästa knep när det kommer till att inreda en bostad inför försäljning. Efter många års erfarenhet av kånkande, släpade och stylande har vi nämligen lärt oss hur du på bästa sätt får till en inspirerande inredning som säljer. Vad får just din lägenhet att sticka ut på marknaden och hur ska du tänka inför fotograferingen? Förutom allt försäljnings-snack hintar vi även om en resa som vi sent ska glömma och ett välbehövligt påsklov. Tryck på play för att ta del av vårt försenade påskägg som är fullproppat med smaskiga tips! Avsnittet finner du här.

SNOWNOTES

Ingenjörsgatan 8B - bilder här!

Alvhem mäkleri - bilder här!

Sundling Kickén