Vi laddar om och fyller på batterierna

Japandi.jpg
Bilder från Pinterest

Bilder från Pinterest

Efter några veckors flängande med hektiska dagar och tajt schema känns det som att vi börjar landa på fötterna igen. Det har varit (och är) intensivt på jobbfronten och mycket att ta in och vi som känner av det mesta vad gäller energier och stämningar är i stort behov av en paus för att återhämta oss. Lugn och ro är det bästa för att kunna processa allt i huvudet och sortera intrycken. Därför var påsklovet ytterst välkommet när vi behövde komma ner i varv och ladda batterierna. Moodet som vi har lappat ihop avslöjar statusen på oss och i vilken riktning vi är på väg. Ingen är gladare än vi att ljuset börjar komma åter med full kraft och vi tar djupa andetag för att kunna fokusera och ta en sak i taget. Det krävs både koncentration och ansträngning för att hitta andhålen mellan allt snurr men spirande natur och förbipasserande leenden hjälper verkligen till. Något som också får en skjuts i en positiv riktning är lusten och inspirationen. När det kommer till inredning vill vi välja med omsorg och jobba med saker som har ett värde för oss. Uttrycket får gärna vara så naturtroget som möjligt och tingen kan mer än gärna bära på lite skavanker här och var. Med andra ord får det konstlade stå tillbaka för äkthet som känns lite tryggare, lite vackrare och mer spännande i detta nu.

Sundling Kickén