Veckans belysning

ICW_ArundelTable_10_768x928.jpg

Bakom detta tjusiga stycke lampa ligger designstudion In Common With som är baserad i Brooklyn, New York. Med en opretentiös inställning designar de belysning av hög kvalité som ska fungera i vardagen. Arundel table lamp utstrålar varken nytänk eller skriker efter uppmärksamhet vilket är något vi gillar i detta fall. Den känns bekant och klassisk på något vis samtidigt som de självklara linjerna ger den en förfinad edge. Arundel ger utan att ta i en inredning helt enkelt - egenskaper som vinner i längden! Vi hade mått gott av att placera den på ett sideboard eller en djup fönsterbänk och är övertygade om att den kommit till ro i de allra flesta sammanhang. Om du gillar det du ser kan vi avslöja att den även finns som tak- och golvlampa som inte kommer göra dig besviken.


Sundling Kickén