DESIGN TALK W/ Sundling Kickén - 'Vårens höjdpunkt och coffee table-böcker'

Design talk - front.jpg

I avsnitt 15 av DESIGN TALK W/ Sundling Kickén återkopplar till avsnittet om vårens planer och berättar om allt galet och roligt som vi varit med om på sistone. Hur gick det stora projektet? Och hur var det på trädgårdsfesten med Design Of? Färg!! Skrattsalvor! Båttur? Vi avslöjar även två av deltagarna i vårt kommande design talk på Steam Hotel. Förutom det svarar vi på frågor från våra kära lyssnare och ger tips på coffee table-böcker samt hur du bäst kommer in i inredningsbranschen. Lyssna för att få reda på allt detta men också vad som kommer härnäst. We are busy as bees!  


SHOWNOTES

FÖRETAG

Design Of, Ludvig Svensson, Superstudio, Nord Projects , Konst-ig

BÖCKER

Gert Wingårdh, Ingegerd Råman, Vincent van Duysen works 2009-2018, Silvana - Silvana Imam, A.Journal of west coast culinary - Artilleriet, Late paintings - Giorgio Morandi, Chanelböcker, A box of ten photographs - Diane Arbus, Cereal city guides, Something so clear - Kapil Das

VASER

Cube - Articles (Carina Seth Andersson), Fortune Vessel - Ateme