Drömmen om varm ljus betong, solkatter och trädetaljer

ODP_MPENT1291__tjrr.jpg
ODP_MPENT1565_-Edit_tjrr.jpg
ODP_MPENT1396__tjrr.jpg
ODP_MPENT1343__tjrr.jpg
ODP_MPENT1503_-Edit_tjrr.jpg

Häromdagen när vi satt inmurade i vår poddbubbla och regnet öste ner utanför fönstret började vi prata om hur mycket vi längtar ut. Efter hektiska veckor och många timmar framför datorn vill vi bara stänga ner hjärnkontoret och tänka på något helt annat än vad som ryms i ordet inredning. Eftersom vi båda bor i varsin lägenhet är det dock lätt att känna sig instäng och bortkopplad från omvärlden och när vädret visar sig från sin bästa sida blir vi påminda om hur mycket vi båda skulle vilja bo i hus. Tanken på att kunna öppna dörren, kliva ut på gräsmattan och känna den friska luften och dofterna som sommaren bjuder på är drömlik. Den frihetskänslan som det ger och den kraften vi får av naturen är precis vad vi behöver i detta nu. Huset ovan hade passat oss perfekt - vi skulle vilja värma oss på betongen, känna solens stålar mot vår hud och öppna upp tvärdrag och höra vindens sus. Den gedigna, rena och fräscha grunden är vad vi suktar efter med enkla detaljer som tillför till husets karaktär. Vi hade inte haft några problem med att dricka morgonkaffet i det vackra och sakrala atriumet, levt bland Faye Toogood möblerna och svassat ner i den magiska trätrappan. Ett plus hade också varit en liten bakgård med lummig växtlighet där vi skulle vilja slappa i en hängmatta med ett glas vin och en mysig bok. Vi skulle kunna spinna vidare i oändlighet men väljer att stanna där. Vill ni se mer av huset som är döpt till Skinny House så finner ni bilderna här!