Miss Holly på besök i studion

IMG_2703.jpg

SPONSRAT INLÄGG: Vi är mycket stolta över att få presentera Miss Holly barstol i en ny mattsvart skrud i samarbete med Stolab som producerat massiva trämöbler i Smålandsstenar sedan 1907. Miss Holly är nämligen en av tre klassiska sittmöbler som ingår i den begränsade serien ‘Graphic Original 2019’, framtagen för att lyfta formen ytterligare i deras tidlösa design.

Barstolen är formgiven av Jonas Lindvall 2016 som i vår mening lyckats bra med att förena kvalitet, skönhet och komfort på ett förträffligt sätt. Med en stomme i massiv ek, rena och mjuka linjer och en väl tilltagen sits blir den en barstol att räkna med år efter år. Tre extra plus är att den finns i två olika höjder, har ett praktiskt fotstöd i rostfritt och för oss som bryr oss om detaljer - en plakett undertill specialframtagen för ‘Graphic Original’. Det är ju heller ingen hemlighet att vi gillar svart men när Miss Holly var på besök i vår studio (bildbevis ovan) slogs vi av hur vi inte kunde nöjda oss med att titta på den utan var tvungna att känna på svärtan. Den mattsvarta ytan gör på något vis att ekens ådring träder fram på ett vackert sätt men också att den känns pudrig och sammetslen om det nu make sense? Hur som helst tycker vi att Holly lyfte vårt kök till nya höjder med sin kontrast och sina rundade linjer. Vad tycker du?