Veckans varumärke

family-all3.jpg
soft-assembly-960x540.jpg
takt-soft-modern-craftsmanship-1440x810.jpg
fb-lineup-1024x538.jpg

Fredagen till ära har vi inte lyckats välja ut en specifik möbel som Veckans utan vill istället lyfta ett helt nytt varumärke till skyarna - TAKT från Köpenhamn. De fick oss att ryckas med i deras hållbarhetstänk kring design och hantverk men även för deras fantastiskt smakfulla produkter i bart trä. Stolarna ovan heter Cross, Soft och Tool med lite olika karaktärer. De är både skonsamma för plånboken och miljön vilket gör det mer tillgängligt för alla att njuta av snygg och tidlös design. Här får du helt enkelt mycket kvalitet och design för pengarna vilket vi gärna pushar för. Vi älskar de enkla skandinaviska linjerna och de smäckra detaljerna som får formen att tydligt träda fram på stolarna - nu saknar vi bara ett bord att matcha upp med! För mer info gällande stolarna och varumärket klicka här!