DESIGN TALK W/ SUNDLING KICKÉN - 'Tipsfylld och övertaggad säsongsstart'

Design talk - front.jpg

I avsnitt 20 av DESIGN TALK W/ Sundling Kickén pratar vi om sommarens äventyr, berättar galna resminnen och tipsar om ett och annat guldkorn. Vi är inspirerade och laddade till max för en ny höstsäsong och blickar framåt men även bakåt. Vad hände egentligen i Sydafrika? Hur var det att besöka Bruno Mathssons sommarhus? Vad händer härnäst? Soff-tips! Och sist men inte minst - vilka tankar och influenser fick vi med oss från våra resor på temat inredning? Lyssna här!

SHOWNOTES

Detta avsnittet är i betalt samarbete med NET-A-PORTER. Klicka på länken och använd koden FIRST15 för att få 15% rabatt på höstgarderoben. 

RESA

Hotell Zin - Changgu

Slow spa - Gili Air

Musa Restaurant - Gili Air

SOFFOR

Vesta - Furninova

Vision - Scapa

Juno - Sits

Continental - Swedese

Sundling Kickén