DESIGN TALK W/ SUNDLING KICKÉN - 'Vi flyr stressen och pressen - slow living ftw!'

Design talk - front.jpg

I avsnitt 24 av DESIGN TALK W/ Sundling Kickén grottar vi ner oss i ämnet Slow living. Vad betyder egentligen begreppet och vad kan vi göra för att föra in tankesättet i vardagen och hemmet? Snillen spekulerar mitt i en galen arbetsvecka - stress, press och allt däremellan. Vi tipsar om massa knep och knåp - vad du kan göra med enkla medel för att hotta upp det där hemma utan att det tar kål på både plånboken och miljön. Byta med en vän? Organisera! Använda sågen?? Det blir även tips från coachen när det kommer till att välja möbler av god kvalitet och med lite bättre samvete. Sist men inte minst landar vi i veckans balans och strösslar med 90-talsvibbar. Avsnittet finner du här!

SHOWNOTES

INSTAGRAMKONTO

Slow_emotions_project

PRODUKTER

Yogamatta - Yogiraj

Matbord - Skagerak

Korg i återvunnet papper - Echo of Gothenburg

Fåtölj - Norrgavel

VINTAGEBUTIKER

Lokalen Gbg

Dusty deco

Lauritz

Art and Deco

Folks interiör

Easy living

Ma Retro design

Blocket design

Sundling Kickén