9 intressanta böcker med tjusiga omslag att pryda hemmet med

1 / Something so clear - Kapil Das / En stilren fotobok som är en given kandidat till soffbordet.

2 / Silvana - Silvana Imam / Denna grafiska skönhet skulle vi gärna lägga beslag på - efter en närmre titt så verkar den inte bara snygg till utsidan utan också intressant till insidan. I boken Silvana delar Silvana Imam, en av Sveriges främsta artister med sig av privata foton, tankar och berättelser ur hennes liv.

3 / A. Journal of west coast culinary - Artilleriet / Kokboken som just nu är på alla läppar och som är skapad av Artilleriet. De beskriver själva att detta är en hyllning till deras och andras kärlek till livet i köket och att de vill inspirera till att upptäcka matkulturen på västkusten.

4 / Gert Wingårdh, Thirty Years of Architecture - Mikael Nanfeldt / En bok med text och bilder som dokumenterar arkitekten Gert Wingårdhs arbete under hans trettioåriga karriär. Boken är ett måste till samlingen om du gillar arkitektur och design!

5 / The white book - Han Kang / Snygg och tidlös bok som passar ypperligt som inredningsdetalj.

6 / Who is sleeping on my pillow - Mamma Andersson & Jockum Nordström / Som en målning eller tavla kan denna bok förhöja din trave med böcker. I boken finner du Anderssons och Nordströms arbete från 1980- talet och framåt.

7 / Seduction - Kenro Izu / En konstnärlig fotosamling med stillebenbilder och porträtt på växter och männskliga figurer tagna av fotografen Kenro Izu.

8 / Bröderna Lejonhjärta - Astrid Lindgren / Klassikern och berättelsen om Bröderna Lejonhjärta i en ny tappning. Detta är en exklusiv utgåva som är illustrerad av konstnären Jesper Waldersten. 

9 / A Box of Ten Photographs - Diane Arbus / Snyggingen som fick utmärkelsen till Veckans bok i ett tidigare inlägg. Läs mer om boken här!