Bye bye Gustavsplatsen

Gustavsplatsen 1L-2702 Gustavsplatsen 1L-2721 Gustavsplatsen 1L-2724 Gustavsplatsen 1L-2746 Gustavsplatsen 1L-2754 Efter snart 2 år är det dags för oss att flytta vidare. Kanske blir det några gator upp eller mer in mot stan, vi har inte köpt något nytt ännu så vi får helt enkelt se vart det bär av. Vi hoppas på det bästa! Större lägenhet ska det i alla fall bli. Det känns roligt men samtidigt väldigt pirrigt att inte veta. Men planeringen har redan påbörjats. Vilka nya möbler ska införskaffas, vilka färger ska pryda väggarna o.s.v. Den absolut roligaste processen med alla beslut som ska tas och val som ska göras. Något som jag verkligen vill ta med mig till nästa boende är målningen av konstnären Karin Wästlund som jag lånade inför försäljningen och som jag totalt kärat ner mig i. Förhoppningsvis blir det vår första investering till vårt kommande hem. Lägenheten ligger nu ute till försäljning på Alvhem Mäkleri & Interiör.