Drömmar och samarbeten

Vi är så glada över att vi under den senaste tiden sett en uppåtgående trend här på bloggen där ni som följer oss blir allt fler. Därför vill vi passa på att ställa frågan till er vad ni gillar med vår blogg och vad ni vill se mer av? För att vi ska kunna leverera ett ännu bättre innehåll skulle det vara superkul om just du vill dela med dig av dina åsikter och tankar. Du kanske har några spännande idéer om något helt nytt som borde dyka upp här på bloggen? Maila oss gärna på contact@sundlingkicken.com om du vill påverka!

Som du kanske har märkt har vi även lagt i en högre växel och försöker ha ett rullande schema som vi följer veckovis. Vi har lagt till några nya kategorier och nyheter som exempelvis mini-intervjuerna som vi kommer fortsätta med under en tid framöver. På tal om rubriken så tänker vi nu lansera ännu en kategori - Karriär, där vi vill uppdatera er på vad vi befinner oss yrkesmässigt, vart vi är påväg, jobb vi har i loopen, mål och saker vi drömmer om men även samarbeten som vi vill göra. Så, det är väl lika bra att vi sätter igång direkt!

Vi har tusen olika tankar och framtidsdrömmar om vart vi vill att vår karriär ska leda oss och en av dem är att vi gärna skulle jobba mer med set design. Som exempel skulle det vara roligt att skapa miljöer till mode och livsstilsbilder där det ofta finns utrymme att ta ut svängarna lite. Vi vill också göra fler samarbeten som handlar om att spåna och kläcka idéer, bygga koncept och tänka varumärke vilket är något vi har varit inne och nosat på en hel del den senaste tiden. Det är fantastiskt att vara delaktig i hela processen med att utforma logotyper, profilering och hur du bäst ska kommunicera genom visuellt material till kunder. Därför hoppas vi kunna visa mer av den varan här inom en snar framtid. Är du möjligtvis i uppstarten av något eller har idéer som du vill förverkliga? Hör av dig så hjälper vi gärna till att bygga vidare på dem!