En salig blandning med koppar och en välbehövlig paus

Denna veckan har vi fullspäckat schema med alla trevligheter som vi är inbjudna till. Vi vill såklart inte missa något så därför gäller det att hålla tungan rätt i mun och dricka många koppar kaffe to-go (och ja, kanske någon grön smoothie då) för att orka med. Även om det är hur roligt som helst så tar det på krafterna att vara ute i svängen. På tal om koppar så önskade en av våra kära läsare tips på just det. Därför tänkte vi att det var ett ypperligt tillfälle för en välbehövlig paus från allt mäss-snurr och stå till tjänst. Så på begäran har vi lagt ihop ett mood med några av våra favoriter med både billigare varianter och dyrare lyxkoppar av fin keramik. Det bästa är att ha lite av båda delarna - snygga och funktionella vardagskoppar men även några för njutbara lördagsmorgnar. Vi gillar ju som ni vet en neutral färgskala särskilt när det gäller sådan vi ska leva med länge. Därför har vi valt muggar i beiget och vitt men några finns också i annan kulör för de som föredrar det. Bruksföremål kan vi inte få för mycket av!

Nu är det snart dags för frukost med Dux vilket ska bli väldigt gott och intressant. Vi hoppas kunna kika in här då och då under resten av veckan men tills dess kan ni följa våra upptåg på Instagram.

1. Alexandra Nilasdotter - Typeo / 2. Paper coffee cup - Hay / 3.  Cobra - Georg Jensen / 4. Slurp cup - Stilleben / 5. Face coffee cup - Studio Somee / 6. Sandrine - Bloomingville / 7. Aldo bakker med fat - Lyngby / 8. Speckled cups - Restored / 9. Ole - Royal Copenhagen / 10. Mugg - Granit / 11. Mugg glas - Granit / Nedan Ripple - Bilge Nur Saltik