Hemma hos Elin - en liten sneak peek

 

 

 

I helgen har vi stylat och fotat vinklar och vrår till höger och vänster tillsammans med fotografen Mikael Lundblad. Som rubriken avslöjar var bland annat Elins hem i fokus. Vi drog igång i lördags förmiddag kort efter att Mikael hade landat med flyget från Stockholm, vi hade skakat hand och hunnit med en snabb kopp kaffe. För ena halvan av oss (läs: Elin) var hela situationen aningen mer ångestfylld även om det släppte relativt fort. Trots att vi har stylat flertalet hem är det alltid lite speciellt när distansen och objektiviteten försvinner och allt kommer lite för nära. Vem vet, det där med att vara självkritisk kanske kan ha något med det hela att göra? Trots att det var första gången vi träffade Mikael bortom Instagrams inrutade värld gick allt fint och vi ser fram emot fler samarbeten framöver.

I går var vi alla uppe med tuppen återigen och fångade ögongodis i en rasande takt hemma hos Studio Dom. Med värmen kvar i kläderna från dagen innan kändes allt lustfyllt och lätt samtidigt som de fantastiska värdarna bjöd på mexikansk street food och höjde arbetsmoralen ytterligare ett snäpp. Vi tror och hoppas att det skiner igenom i bilderna (ja, allt förutom matkoman då) och väntar med spänning på det redigerade resultatet. Förhoppningsvis får du chansen att se mer inom en hyfsat snar framtid.

Nu startar vi måndagen något slitna men samtidigt glada och nöjda över helgens bravader och önskar er en riktigt fin start på veckan!