Moving Art Project

Karin WästlundKarin Wästlund FokusKarin Meissner Robert O´brienIvar Igår kväll när jag och mina kompisar skulle ut och äta i Jönköping gick vi förbi utställningen Moving Art Projekt som var på besök. Moving Art Projekt är en turnerande konstutställning som under våren åker runt till olika städer och visar upp konst från 102 av Sveriges nutidskonstnärer. Grundarna bakom denna idé är Helen Silvander och Anna Gyllenklev som ville skapa en lustfylld och diversifierad plattform där konstnärer och besökare kunde mötas. Utställningen är juryutvald och ställer ut originalverk från olika konstnärer och kreatörer. Tyvärr hade jag inte med mig min kamera så jag knäppte några bilder för att komma ihåg vilka konstnärer och alster som tilltalade mig mest. Mina favoriter blev Karin Wästlund, Karin Meissner, Robert O´Brien och Ivar Sviestins. Här är några verk från utställningen men också sådana som jag hittade via deras hemsidor.