Nicole Hollis Studio

Nicole-Hollis-Studio-Joliet-Remodelista-22NICOLEHOLLIS offices photographed by Laure JolietNicole-Hollis-Studio-Joliet-Remodelista-7Nicole-Hollis-Studio-Joliet-Remodelista-31NICOLEHOLLIS offices photographed by Laure Joliet

Hade jag fått frågan idag vart jag skulle vilja resa hade det varit hit. Till denna magiskt fina studion i San Francisco som Nicole Hollis designat. Hennes mål med den gamla industrilokalen var att skapa ett kontorslandskap där färger inte existerar så att de anställda kan härja fritt och låta kreativiteten flöda. Härligt tycker jag!

Men varför jag intresserade mig för bilderna till en början var kökets förtjänst. Jag letar kakel som en dåre och hade gärna velat ha något i stil med detta. Tycker dock inte jag lyckas hitta något som faller mig i smaken som faktiskt går att få tag på. Antingen är det för trist, ser billigt ut eller är för dyrt. Jag vill ha det sådär perfekt så det ser levande ut och inte blir platt fall. Ett I-landsproblem som säkerligen kommer lösa sig till slut. Vi ska ta en sväng om till lägenheten idag för att få en känsla för vad exakt vi letar efter. Spänd som tusan på att få se den igen, var så länge sedan vi var där och tiden bara rinner iväg så nu är det knappt tre veckor kvar till inflytt, som jag längtar!

Foto- Laure Joliet