Sista minuten-tips

JulklappÖnskelista.

Att det är julafton i morgon är för mig obegripligt. Jag har inte hunnit få någon riktig julkänsla i år, hela hösten har gått i ett kör. Det är inte förrän idag som jag tagit igen allt som har med julstök att göra. Jag har tänt brasan, druckit glögg, slagit in några paket och lyssnat på julmusik iklädd pyjamas. Jag skojar inte. Det har varit så skönt! Önskelistan har heller inte varit någon prio då vi bestämt oss för att inte köpa så mycket i år. Dock kan jag inte låta bli att ge några julklappar till mina tre små systersöner som jag tycker så mycket om. Det är alltid mycket roligare att ge än att få. Men såhär i sista minuten så vill jag tipsa er om några fina klappar att lägga under granen som jag i alla fall skulle bli väldigt glad för.

Konst- Ola Bergengren/ Dusty Deco, Matta- Bergmans Möbler, Kanna- Kira Ni Ceramics, Lampa- Michael Anastassiades, Parfym- Agonist, Fåtölj- Ox Denmarq, Ljusstake- Aytm, Fat- Serax, Vattenkanna- Klong, Mjölkkanna- Typeo, Bordlampa- Flos, Kalender- Restored, Tofflor- Shepherd