Snapshots från Sthlm

Stockholm Helg i Stockholm Miss Clara Pernilla Jansson

Varje gång jag är i Stockholm blir jag alltid lika sugen på att flytta upp. Det är något med staden som gör mig så inspirerad. Kanske för det finns så mycket roligt att hitta på och så många nya fina ställen att besöka. Denna helgen har jag njutit till fullo men en helg går alldeles för fort. Vi har bott på bästa stället, ätit den berömda löjromspizzan på Brillo, shoppat inredning, strosat runt på söder, gått på utställningar och kollat in Alex & Sigges nya show på hotell Rival. Vi har verkligen maxat totalt! Så mina tips på två måsten från helgen, för både er som bor i Stockholm eller ska åka dit, gå och kika på showen och Pernilla Janssons utställning på Blås och knåda. Nästa vecka blir det en snabbvisit igen men då står Elle Decoration galan och möbelmässan på schemat.