Space for nature

Space for naturePernilla Algede P.Algede

Som jag hintade om för ett par dagar sedan så släpper kreatören Pernilla Algede en ny serie med fotoprints som hon döpt till Space for nature. Den nya kollektionen består av tre fantastiska naturmotiv som jag och Evalotta skapat miljöer till. Hela kollektionen finns att köpa på House of Beatniks i en begränsad upplaga av större format (On the Path 120x90, Behind the Pines 90x90, In the Ocean 90x120).

Såhär beskriver Pernilla sin nya kollektion- ”Med min fotokonst vill jag beröra på ett djupare plan med motiv som ger energi eller för tankarna till en harmonisk plats. Jag inspireras av idén att låta naturen få utrymme och samspela med inredningen i våra hem. Som kontrast till den alltmer digitala och snabbt snurrande värld vi lever i tror jag att många av oss skulle må bra av att komma närmare naturen. Att varje dag lägga märke till det magiska som vilar i det enkla och naturliga. Med min nya serie fotoprints ’Space for Nature’ hoppas jag kunna förmedla ett djup, en dramatik och en del av den inspiration som finns att hämta från naturen.”

Ett stort tack till Alvhem Mäkleri och Rum21 som hjälpt oss på traven med fina möbler och detaljer.

Styling- Elin Kickén och Evalotta Sundling Foto- Osman Tahir