Starka viljor och nära vänskap

Alla ni som har vänninor, systrar eller en nära relation till era mammor vet lika väl som vi att det kan tära på relationen att umgås för mycket, särskilt när det är fel dag i månaden. Som ständiga parhästar ställs även vi inför denna lyxproblematik och det kan ta på krafterna. Det kan handla om att vi vaknat på fel sida, är vresiga, slänger en negativ kommentar mot varandra eller är allmänt tjuriga. Av någon anledning är det lättare att det blir så för att vi känner varandra utan och innan och alldeles för väl. Om världen runtomkring känns lite gråare och arbetssituationen för tillfället är knepig är det ännu mer troligt att detta sker.

Vi har båda starka viljor som oftast drar åt samma håll men när det kommer till de där dagarna när vi inte är på vårt bästa humör springer vi åt alla möjliga konstiga håll. Då kan inga beslut tas och det blir lätt dålig stämning vilket inte gynnar någon av oss och bara är tråkigt! Oftast får vi dock en tankeställare efteråt och funderar på varför vi inte uppskattar varandra mer? Varför människor som egentligen inte spelar någon roll får all den positiva energin medan den person som har valt att stå vid din sida knappt får ett hej på morgonen...

Det är så få förunnat att ha någon som verkligen förstår dina tankar som du kan dela både roliga och tråkiga saker med. Därför har vi konstaterat att de dåliga dagarna måste bli färre. För visst finns det inget bättre än när den nära vännen stöttar, lyfter och uppmuntrar dig till att vara en bättre version av dig själv? Det är ingen myt att två är starkare än en och att nära vänskap är det bästa som finns. Därför har vi valt att vara en duo, för att energin, det kreativa utbyte och uppbackningen vi får av varandra gör oss starkare. Så är det bara! Vårt höstmood här ovan är ett resultat av just detta. Idag var vi nämligen rörande överens om att det skulle se ut just precis såhär.