Stockholm Design Week 2019 - Bildkavalkad

Som en förlängning av vårt podd-avsnitt som denna veckan handlade om Stockholm Design Week 2019 så tänkte vi även dela med oss av bilder från några av veckans höjdpunkter. Först ut är vår styling för Design Of som vi även samarbetade med förra året för att skapa en tilltalande monter. Detta året körde vi på en lite mer avskalad stil med mer svärta och kontraster i både möblerna och detaljerna. Nyheten för i år var Claesson Kovisto Runes vinställ som de designat tillsammans med Design Of.

Under designveckan hade även vår samarbetspartner Ogeborg katalogsläpp med pressbilder som vi stylat för dem. Vi var helt lyriska när vi fick klämma och känna på katalogen eftersom det alltid är lika roligt att se det vi skapat i tryck!

Tre av mässans snyggaste montrar stod såklart Lotta Agaton Interiors för. Ovan ser ni bilder från Kastall, Lintex och Strings monter. Stolen från Artek (till vänster) var en typisk möbel som vi såg mycket av på mässan - de materialen som hägrade var nämligen trä och naturnära material så som ull och sadelgjord.

En av våra största inspirationskällor under veckan var när vi besökte nationalmuseet tillsammans med Anette Hallbäck. Det var fantastiskt väder och vi njöt av Stockholm. Efter en sväng på utställningen 10 x design stories åt vi en fantastisk lunch i restaurangen och sist men inte minst köpte vi med oss varsin fin bok hem. Vill ni veta ännu mer i detalj vad som hände under veckan så får ni inte missa att lyssna på vårt senaste avsnitt av DESIGN TALK som du hittar här!