Things I need

Need Jag är väldigt sugen på att förnya vårt hem en aning och addera saker som jag tycker vi saknar. Det där små sakerna som man kan njuta av och som gör vardagen lite extra lyxig. Här är fyra prylar som står på listan.

Fönsterlampor. Jag har aldrig varit så förtjust i traditionella fönsterlampor och inte riktigt hittat någon som jag har varit nöjd med. Men nu när det är mörkt ute och de tända ljusen inte riktigt räcker till så skulle jag vilja förhöja mysfaktorn med belysning. Vi har väldigt djupa fönsternischer så jag tror jag ska slå till på en Cloche lampa från Hay.

Köksredskap. Med ett nyrenoverat kök och matlådor ska lagas så skulle jag vilja investera i nya fina köksredskap. De där gamla plastredskapen från Ikea som fortfarande hänger kvar sen första flytten skulle behöva bytas ut mot fräscha, lite rejälare saker som gör matlagningen extra rolig. Köksredskap från The Line. 

Handdukar. Nya fina handdukar att svepa in sig i på morgonen hade inte varit fel. Finns en uppsjö av fina badlakan just nu men jag fastnade mest för dessa stentvättade bomullshandukarna med fransar från Idyllien.

Sittyta. Våran hall är ganska liten men rymmer ändå det en hall bör göra. Förutom garderober, hatthylla och spegel så har jag gjort den lite mer ombonad med hjälp av en urålders marockansk matta. Men för att hallen ska kännas lite extra välkomnande så skulle jag vilja möblera med en snygg stol eller pall som får agera sittyta. Collage stolen från Gamla skulle passa alldeles utmärkt till den övriga stilen.