Tips från min resa till Los Angeles

Som vi skrev i ett tidigare inlägg så har vi varit på upptäcksfärd i USA. Jag (Elin) packade väskan och åkte till Los Angeles i en vecka med några kompisar. Vi hann se och göra otroligt mycket på den korta tiden eftersom vi hyrde bil och åkte på utflykter varje dag. Här är några av mina tips från LA!

Shoppa: Bästa shoppingen tyckte jag var i Venice. Vi tog cyklarna ner till Abbot Kinney, en gata med stort utbud av mysiga butiker och restauranger. Butikerna som jag rekommenderar er att besöka är Shop LCD, Tortoise General Store, Iro, Le Labo och många fler. I Beverly Hills och Hollywood var det inte heller svårt att göra av med pengar. Vi besökte The Apartment by The Line som är en butik i form av en inredd lägenhet. I närheten kryllade det även av andra roliga butiker som exempelvis A.P.C.  Äta: Vi åt frukost på Gratitude, tog en drink på The otheroom och åt middag på Gjelina och Cassia. Göra: Ett måste när man är i LA är såklart att hajka upp till Hollywood-skylten. Den otroligt vackra utsikten vill man inte missa. Vi åkte söder ut till OC där vi stannade till vid Laguna Beach och badade. Vattnet och stränderna är magiska utmed kusten!

Jag skulle kunna fortsätta i evigheter men för att inte tråka ut er sätter jag punkt där. Ska ni dit och vill ha fler tips får ni väldigt gärna höra av er!