Torsdagsinspiration och framtida kontor

En mulen torsdag som denna tyckte vi att det kunde passa fint med inspiration från fotografen Nicole Frantzens portfolio. Bilderna vi har valt ut känns varma och fulla av liv med alla fina detaljer och vackra toner. Hon har en sådan härlig känsla i sina bilder som gör att vi blir något soligare inombords.

Idag är det ingen rast och ingen ro! Vi ska på möten, jaga rekvisita och jobba ikapp med saker som vi inte hunnit med. Ett av mötena handlar om vårt framtida kontor som vi söker med ljus och lykta. Längtan efter att kunna gå till jobbet men även lämna det bakom sig när vi kommer hem blir allt större. Det är såklart även lockande att få inreda ett eget kontor från grunden där vi kan ta ut svängarna mer än hemma och få det precis sådär snyggt som vi drömmer om. Snart så!

Nästa vecka tänkte vi bjuda på en liten sneak peak från ett jobb som vi har i loopen. Vi ska nämligen styla pressbilder till ett möbelföretag vars produkter vi tycker väldigt mycket om. Det ska bli så roligt och vi är taggade till tusen!