Våra mest lästa inlägg under 2018

Som en fin avrundning på årets bloggande har vi samlat ihop våra mest lästa inlägg under 2018 som enligt statistiken smäller extra högt. Listan är en blandad kompott och rymmer några av våra favoriter men vad tycker du om topplistan - bu eller bä? En sak är i alla fall säker - starka personligheter, kök och väggfärger är något som ni läsare tycker är särskilt intressant.

1 / Ett hem fyllt med trendiga inslag och kontraster / Det är inte alltid helt lätt att förutspå vilken typ av inredning som ska falla flest i smaken. Om det beror på de varma träslagen eller de platsbyggda lösningarna låter vi vara osagt men det här hemmet i design av Decus Interiors verkar ha gått hem i stugorna.

2 / Väggfärger 2018 - här är 9 av våra absoluta favoriter / Om någon ställer en fråga till oss här på bloggen eller på Instagram så handlar det i 9 fall av 10 om väggfärger. Med det i åtanke snickrade vi ihop ett inlägg med några av våra favoriter i hopp om att kunna hjälpa till på ett hörn i det snåriga färg-träsket. Inlägget blev riktigt poppis och det hade varit kul att veta om någon valt Ljus antikgrå eller kanske Rå Canvas hem till sig...

3 / Hemma hos duon bakom Studio Dom / Vi har bara gott att säga om Jenny och Niclas Jernström och samarbetade med duon senast förra veckan på ett projekt med Ogeborg. Därför känns det särskilt roligt att så många har tagit del av bilderna som vi stylade i deras förra hem.

4 / Mini-intervju: Hanna Nova Beatrice / Såklart chefredaktörernas chefredaktör ska hamna högt på 'mest lästa'-listan! Trots att hon befann sig på bilresa genom ett regnigt Sverige tog sig Hanna tiden att skicka svaren på våra frågor från mobilen och det är tydligen fler än vi glada för.

5 / Nordisk värme och några långvariga favoriter / Nu är det längesen vi tipsade loss med en klickis i form av diverse möbler och pryttlar. Denna variant med varma toner och en nordisk touch verkade många gilla.

6 / Trenderna vi inte vill vara utan 2018 / Om sanningen ska fram gör vi trendspaningar titt som tätt men det är inte ofta de mentala noteringarna hamnar i pränt. I början av året skrev vi dock ner 18 ting vi kände lite extra för och som vi misstänkte skulle förekomma en hel del. Med facit i hand - hur träffsäkra tycker du att vi var?

7 / Ett arkitektritat drömuppdrag / Innan sommaren skapade vi bilder i en lägenhet som arkitekten Pontus Ekberg ritat och byggt. Det var ett fantastiskt roligt uppdrag av flera anledningar men främst för att bostaden hade en sådan fin grund. Med tanke på alla där ute som har läst inlägget så var det fler som gillade vad de såg.

8 / Mini-intervju: Pia Wallén / På Formex Nova blev vi tack vare Anya Sebton presenterade för denna stilfulla kvinna. Det tog ungefär en halv sekund för oss att inse att vi bara var tvungna att fråga om hon ville medverka i vår mini-intervju. Go and read!

9 / Mini-intervju: Kirsten Visdal / Vi blev oerhört glada när talangfulla Kirsten Visdal tackade ja till vår mini-intervju. Nu på senare tid när vi stylade monter på design- och interiörmässan Tendens i Bergen hade vi till och med äran att träffa henne och prata om långt mer än vad som ryms i det formatet. Vilken varm och intelligent människa!

10 / 3 kök med 3 olika stilar / Trots att vi skrev det här inlägget 2017 är det fortfarande ett av de mest lästa det här året. Det lockar fram många fina minnen från när vi var i startgroparna i vårt samarbete med Nordiska Kök som precis hade lanserat sig på marknaden. Nu är de vinnare av Residence Stora Formpris 2018 som 'Årets Producent' - hatten av!