We Have A Dream

Nu är vi äntligen tillbaka i Göteborg efter några dagars fläng. Evalotta har varit på bröllop i Paris och samtidigt som hon varit ute på vift passade jag på att besöka min gamla hemstad Jönköping. I lördags gjorde jag slag i saken och tog med mina två vänner till Länsmuseet för att besöka den omtalade utställningen We Have A Dream. Den handlar så fint om mod, mänsklighet och människans rättigheter och vill inspirera alla att våga och leva efter sina drömmar. Fint som bara den! Fotografen som ligger bakom de magiska porträtten är Albert Wiking och för er som inte varit där ännu, pallra er dit genast! Den är öppen för beskådning till den 14 Januari sedan fortsätter den vidare mot ny destination. Vill ni även smaka stans bästa avokadomacka rekommenderar jag er att gå till Stuk som är ett nyöppnat bageri i city. Superduperfin inredning och keramiken de serverar den goda maten på har självklart Carina Johansson skapat.