DESIGN TALK W/ SUNDLING KICKÉN - 'Julspecial DEL 2'

Design talk - front.jpg

I avsnitt 35 av DESIGN TALK W/ Sundling Kickén är det säsongsavslutning och vi öppnar de resterande 12 luckorna i vår julkalender. Våra hjärnor har redan tagit julledigt och istället för att öppna lucka 13-24 räknar vi ner från 1 ännu en gång. Som tur är förändrar vår förvirring inte det härliga innehållet som gömmer sig där. Behöver du inspiration och handfasta tips till juldukningen? Uppslag på allsköns genomtänkta klappar som passar både den ena och den andra? Eller vill du få idéer på vad du kan hitta på med dina nära och kära för att förlänga myset under julen? Ja, då tycker vi att du ska ta med oss i lurarna på nästa promenad! Du kan ju för allt i världen inte missa sista avsnittet för säsongen. Klicka här för att lyssna!

LUCKOR I VÅR JULKALENDER

13. Lek med ordböcker - inköpsställe

14. Juldukning i tre steg - Vi börjar med grunden med dukar av juteväv och linne sedan toppar vi det med en löpare i säckväv. Till besticken syr vi fina bestickhållare i linne och viker små boxar som bordplacering i ett speciellt papper.

15. Julklappar - Bok till den medvetna, högtalare till den musikintresserade, ljusstake till den designtokige, pläd till frusne, personlig julklapp och kaffefilter till den miljömedvetna.

16. Karamelliserade päron med ädelost och flagade mandlar - recept

17. Doftolja i juletider - doft, aromalampa, och aroma diffuser

18. Inslagning julklappar - i tyg

19. Jularrangemang i modern tappning - bild från Gunnebo

20. Poddavsnitt - meditera mera med Nirvan Richter

21. Julklappsinslagningsknytkalas och rimstuga

22. Spetskål till julbordet -recept

23. Att titta på - Home for Christmas, en norsk serie på Netflix

24. Upplev och lär dig! - Grundkurs i att exempelvis baka surdegsbröd, blombinderi eller göra blomsterarrangemang, Polkagrisbakning i gamla stan eller Gränna

Sundling KickénKommentera