Inspirationstips när det är som bäst!

1519302850252.png
Dangar+Island+House+5.png
1519302822813.png
Dangar+Island+House+8.png
Dangar+Island+House+7.png
Dangar+Island+House+4.png
1519303003580.png

I början på veckan satt vi och letade inspiration på Pinterest till ett kommande event som vi ska ha i vår och då halkade vi in på en blogg som vi aldrig hört talas om innan - Modedaamour. Det var en riktig skattkammare med inspirerande hem och arkitektur. Det vi fastnade för just då var detta huset som ligger utanför Australien som har en lite maskulin framtoning som vi gick igång på. Villan är omsluten av magisk natur, har fantastiska fönster som löper runt hela huset, en fin blandning av material och trä samt öppna ytor som gör det lätta att ta hem större sällskap. Vad mer kan man egentligen begära? Människorna som bor där har också haft en viss känsla när de valt och blandat saker vilket de gjort på ett väldigt smakfullt sätt med både klassiker, unik konst och vintage prylar. Här tar de intressanta vinklarna och vrårna aldrig slut! Eftersom vi själva blev så inspirerande av bloggen så vill vi såklart tipsa er om att besöka den också!