Vårt 2020 och mattkollektionen Space

Skärmavbild 2020-12-03 kl. 17.26.03.png

Det blir en annorlunda jul i år minsann! Det är vi nog alla eniga om. 2020 har inte gått någon obemärkt förbi och har med all säkerhet satt sina spår hos var och en av oss. Med tanke på rådande omständigheter har vi varit förskonade när det kommer till jobb, hälsa och familj men med det sagt har vi upplevt både de djupaste dalar och de högsta topparna detta året. För oss personligen har det privata fått ta större plats än tidigare år. Vi har varit i behov av förändring och det har kommit till oss med besked. En av oss har blivit mamma! (Wihoo!), en annan har flyttat från Göteborg (och snart följer den andra) och studion är uppsagd. In i mellan allt detta har husdrömmar lagts på is, tålamod prövats och våra mentala styrkor utmanats samtidigt som vi har roddat stora projekt. Och just det, antikroppar? Check! I allt detta har det dock varit fint att ha varandra och leva med vetskapen om att det finns en konstant även när det stormar, nämligen Sundling Kickén. Och så kommer det fortsätta vara!  

Tuffa tider och gråare dagar kräver sitt ljus och vad passar då inte bättre än att drömma sig bort, sukta efter materiella ting, leta arkitektritade hus på Pinterest eller släppa ett nytt samarbete - något vi gjort denna veckan. För vårt designsamarbete tillsammans med Ogeborg är nu officiellt och vi kan inte annat än att vara glada och stolta att vi fått möjligheten att skapa en mattkollektion för dem. Dröm-mattan som vi ritade till vår studio, som sedan fick spridning och till slut blev kollektionen Space. Det känns så häftigt och vi är beyond tacksamma! Processen det inneburit att designa mattan har varit lärorik och spännande. Resan från ritbordet med att få fram rätt proportioner till att drunkna i ett hav av material, trådar och färger i Ogeborgs showroom har minst sagt varit en nypa-sig-i-armen upplevelse för oss inredningsnördar. Mattorna finns nu till försäljning i tre olika kulörer - Desert, Oyster och Ivory. För er som är nyfikna och vill veta mer så kan ni läsa hela pressmeddelandet här!

Soffa & lampa - Fredericia / Fat i alm - Bonnibonne / Pläd - Houz /  Skål - Kristina Dam / Sked - Georg Jensen / Skjorta - Apart of the art / Matta - Ogeborg x Sundling Kickén / Väska - Marimekko / Taklampa - Artilleriet / Förvaring - USM / Fåtölj - Toogood x Hem / Sidobord - Fogia / Make up - Byredo

Space.png