Mattor, mattor och mattor

 

Ungefär som rubriken löd melodin för ett par veckor sedan när vi stylade mattor för Ogeborg till en ny katalog. Brist på tid hör till vanligheterna i vår bransch och är ofta den största utmaningen i ett kreativt arbete. I detta fall hade vi inte mycket till framförhållning, en dag på oss att snurra runt i Stockholms innerstad med lånad bil för att samla ihop rekvisita och en dag att för att fota alla miljöer. Det där med att hålla tungan rätt i mun var det fullt fokus på med andra ord!

Trots ett utmanande utgångsläge tycker vi dock att vi landande i något bra och det var en ren fröjd att få jobba med samtliga inblandade, inte minst mattor med en sådan kvalité. All härlig rekvisita i form av möbler och finaste keramik satte ett extra leende på våra läppar. Bland andra soffan och fåtöljen Tiki från FogiaMaya Strandbergs skulpturer och Fredrik Perssons vita keramikvaser för att nämna några.

Vi vill också passa på att tacka alla showrooms och butiker som tog emot oss med öppna armar och klämde in inspiration i vårt pressade schema. Ett särskilt tips är att besöka AsplundSibyllegatan 31 i Stockholm, vi blir alltid lika uppspelta över deras omsorgsfullt välkomponerade sortiment av både möbler och mindre detaljer som skapar ha-begär. Och behöver vi ens nämna att Kaolin och Blås & Knåda även hör till favoriterna? För fler bilder, kika in här!

Direction: Studio Dom Photography: United Frog Studio

Follow my blog with Bloglovin