Tio tjusiga ting

Nu är vi på tips och tricks-humör igen! Därför har vi nosat fram 10 fina ting som det pirrar lite extra i magen när vi ser. Innehållet i dagens mood är lite gott och blandat med både mode, skönhet och inredning. Nu när kylan kommer vill man ju klä sig snyggt och varmt men även smörja in sin torra hud med härliga grejer. Ta en titt bland skatterna och se om det är något som glimmar lite extra i dina ögon!

1 / Lampa / Denna rökfärgade glasfigur får vilket hem som helst att lysa. Den är snygg att placera i ett hörn eller varför inte i ett stort golvfönster?

2 / Bäddtextilier / Höstens alla sovmorgonar kräver att vi har mysiga lakan att sova i. Vi vaknar gärna upp bland lager av textilier från danska varumärket Tekla Fabrics. 

3 / Vinterjacka / Snart blir det kallt och då vill vi ha rustat upp garderoben med en riktigt mjuk och varm dunjacka. Denna som vi valt ut kommer ifrån Arket och är i 100% återvunnet dun och fjädrar.

4 / Hudvård / Ekologisk vård och näring för huden är märket French girl duktiga på. Här får man allt i ett med både snygga förpackningar och bra innehåll.

5 / Väska / Denna skönheten i mocka från Acne studios är något vi gärna lägger beslag på. Fruktansvärt snygg till utseendet med det säckigt uttrycket och den delikata kulören. Det bästa är att den är praktisk och rymmer det mesta - ett kap om vi bortser från priset.

6 / Bok / Novellen 'Invisible cities' av italienska författaren Italo Calvino är en reseskildring i en annorlunda form som vi är nyfikna på. Här kittlas läsaren fantasi genom samtal mellan Marco Polo och kejsaren Kublai Khan där resor till olika fiktiva städer skildras.

7 / Soffbord / Att ta in naturen i hemmet fick en helt ny innebörd när fick syn på det här bordet från The Line - fascinerande!

8 / BH / Skir, skön och cool är ord som ringar in det här nätta underplagget rätt bra. Ge oss!

9 / Skor / Hösten och stiliga pjucks går hand i hand. De här snyggingarna från ATP atelier har både precis rätt form och färgskala för att vi ska jubla.

10 / Fåtölj / Klassikerna kommer och går men håller i längden! Just nu tycker vi om kurviga fåtöljen Eva av Bruno Mathsson lite extra mycket.