DESIGN TALK W/ Sundling Kickén - 'Drömmattan, lyssnarfrågor och besvikelser'

Design talk - front.jpg

I avsnitt 14 av DESIGN TALK W/ Sundling Kickén levereras vår efterlängtade matta till studion och ljusar upp vår tungrodda vecka. För att släppa våra egna problem för en stund svarar vi på intressanta lyssnarfrågor med stor entusiasm. Vilka matbord passar till y-stolen? Hur rekommenderar vi att inreda nyproduktion? Och vad har vi för yrkesmässig bakgrund? Vi ser på vår egna arbetssituation och listar plus och minus på hur det är att vara egen företagare. Frihet! Ansvar? Avslutningsvis hissar vi veckans största inspirationskälla och dissar något som ständigt gör oss besvikna. Lyssna och få reda på vad!

SHOW NOTES

MATTA

Se bild ovan - Ogeborg

Y-STOLEN

Se här!

MATBORD

CH327 / In Between Bord SK5 / T12 / 25 Table