Live på Steam Hotel - bakom kulisserna

designtalk_steam-3.jpg
Designtalk_steam-bw-1.jpg
Designtalk_steam-bw-3.jpg
designtalk_steam-15.jpg
Designtalk_steam-bw-7.jpg
Designtalk_steam-bw-5.jpg
designtalk_steam-38.jpg
designtalk_steam-9.jpg
Designtalk_steam-bw-13.jpg
designtalk_steam-28.jpg
Designtalk_steam-bw-8.jpg
designtalk_steam-29.jpg
designtalk_steam-40.jpg
designtalk_steam-41.jpg
Designtalk_steam-bw-17.jpg
Foto Ebba Barkenbom /  Birth by Barkenbom

Foto Ebba Barkenbom / Birth by Barkenbom

Nu har det gått några veckor sedan vi hade vårt allra första event tillsammans med With HoofSteam Hotel där vi bjöd in spännande människor i branschen till ett avslappnat design talk. I panelen tillsammans med oss hade vi bjudit in Therese Sennerholt, Per Olav Solvberg och Tina Hellberg för att samtala om inredning och design, hållbarhet och konsten att hitta balans i vardagen som snurrar allt fortare. Johanna Hoof som modererade samtalet hann bara ställa en bråkdel av sina frågor för att samtalet engagerade från start och svaren mynnade ut i nya frågor. Med andra ord blev det en spännande dialog som aldrig ville ta slut mellan oss och de exklusiva lyssnarna som var på plats. Så kul och inspirerande!

Timman innan allt drog igång var det dock annat ljud i skällan när vi stod vid varsin sminkspegeln med gråten i halsen och ångest tryckande över bröstet. Vi hade inte hunnit kika igenom och fundera över de frågor Johanna skickat i förberedande syfte och det kändes det som allt stod på spel. Snacka om att det kan vara obehagligt att sticka ut hakan och gå utanför sin comfort zone! Vi skulle ro i land vårt första event och vara kvällens värdar med allt vad det innebär. Vanligtvis smyger vi gärna kring väggarna på event och nu skulle vi stå mitt på golvet och hälsa alla välkomna med maxad energi. Skulle alla tycka att det var trevligt? Skulle vi lyckas få ihop något som gav alla någonting? Och skulle vi undvika att säga något knasigt och IQ-befriat? Ja, du hör ju! Som tur är känns det som att vi kommer ta det med lite mer ro för varje gång vi ställs inför liknande situationer.

Kvällens festligheter började hur som helst med att alla fick mingla fritt i den tjusiga sviten på Steam Hotel med ett glas bubbel i handen innan allt satte igång. Stämningen var på topp bland gästerna och vi var fortfarande något nervösa och stirriga. Allt fokus skulle riktas på oss och eftersom vi inte njuter av rampljuset så fick vi sätta bästa sidan till för att klara av kvällens bestyr. Tack och lov lugnade sig nerverna så fort vi startade samtalet och allt drog igång med intressanta svar och skratt. Tänk vad några skratt kan göra för välbefinnandet!

När design talket var avslutat gav vi alla gäster varsin goodiebag fylld med användbara ting som är vackra inifrån och ut och med det menar vi snygg design som är snäll mot miljön. Det var ett banbrytande rengöringsmedel från Pure Effects, ett te från Teministeriet som främjar matsmältningen och en tidlös vägghylla från Design Of som vi tyckte blev en perfekt blandning. Efter det förflyttade vi oss upp till Locavore som restaurangen heter på 18:e våningen. Där åt vi en god asiatisk middag i trevligt sällskap och njöt av en fantastisk vy ut över mälaren ända in på småtimmarna. Stort TACK till var och en av er som kom och såg till att göra kvällen magisk!

För dig som gärna hade velat vara med under design talket har vi spelat in hela samtalet som finns att lyssna på här!