DESIGN TALK W/ Sundling Kickén - 'LIVE på Steam Hotel'

Design talk - front.jpg

LIVE SPECIAL! I avsnitt 17 av DESIGN TALK W/ Sundling Kickén bjuder vi in till vårt design talk som hölls live på Steam Hotel tillsammans med Therese Sennerholt, Per Olav Sølvberg och Tina Hellberg. Samtalet modererades av Johanna Hoof och berörde inredning, design och styling men även sociala medier och hållbarhetstänk. Förutom det fick vi ta del av mer personliga anekdoter som de flesta kanske inte vet om dessa spännande panel-deltagare. Vi vill passa på att tacka samtliga som deltog i design talket men vi vill också rikta ett stort tack till var och en av våra inbjudna gäster som bidrog med fin stämning, lyssnade aktivt och kom med inspel. Klicka här för att lyssna!

SHOW NOTES

Avsnittet är i betalt samarbete med STOLAB som stolt presenterar tre av sina stolsklassiker i en ny mattsvart skepnad - Stolab Graphic Original 2019

HOTELL

Steam hotel

FÖRETAG

With Hoof

FOTOGRAF

Ebba Barkenbom